Vyřízení licence ČNB pro poskytovatele platebních služeb malého rozsahu dle PSD 2

JUDr. Lumír Schejbal
Licence ČNB

Advokátní kancelář SCHEJBAL & KOPEČNÝ vyřídila pro svého klienta DSC Plus licenci poskytovatele platebních služeb malého rozsahu. Licence byla vyřízena dle nových zpřísněných pravidel PSD 2 a nového zákona č. 370/2017 Sb., o platebním styku. Licence byla vyřízena tzv. na klíč, kdy klient poskytl informace pro vypracování obchodního plánu a požadovaných platebních službách a advokátní kancelář SCHEJBAL & KOPEČNÝ zpracovala všechny potřebné podklady a na základě plné moci klienta zastupovala v licenčním správním řízení před ČNB.

Jedná se o první licenci poskytovatele platebních služeb malého rozsahu, kterou Česká národní banka (ČNB) vydala dle nových právních předpisů a navazujících pravidel.

V případě zájmu o licenci v oblasti platebních či jiných finančních služeb vydávaných ČNB nás prosím kontaktujte a domluvte si informativní bezplatnou schůzku.

Jsme připraveni provést vás celým procesem a začít pro vás pracovat.

Další články v kategorii

JUDr. Lumír Schejbal

JUDr. Lumír Schejbal

Jsem zakládající partner advokátní kanceláře. Po ukončení studií na Právnické fakultě Masarykovy univerzity jsem pracoval jako právník a compliance officer u obchodníků s cennými papíry ATLANTIK finanční trhy a CYRRUS. V roce 2007 jsem založil vlastní advokátní kancelář se specializací na finanční regulaci. Jsem členem Asociace pro kapitálový trh, České fintech asociace a Českého compliance institutu. Působím jako externí vyučující na Právnické fakultě MU.

Mou specializací je právo finančních trhů s businessovým přesahem. V rámci své dosavadní praxe jsem zajišťoval pro klienty povolení k výkonu činnosti obchodníka s cennými papíry, licence platební instituce či investiční společnosti. Podílel jsem se na projektech financovaných korporátními dluhopisy v řádu miliard Kč, zastupoval jsem klienty v licenčních i sankčních řízeních před ČNB.

Spolu s kolegy jsem připraven pro vás začít pracovat.

Jsme právníci, ale umíme mluvit vaší řečí