Ministerstvo financí ČR zařadilo naši advokátní kancelář mezi významné právní poradce pro kapitálový trh

JUDr. Lumír Schejbal
Finanční služby a regulace

Opatřit dostatek peněz na provoz a rozvoj firmy je každodenním podnikatelským úkolem. Klasické bankovní financování a vlastní prostředky výborně doplňují nástroje kapitálového trhu. Kapitálový průvodce Ministerstva financí přehledně a jednoduše vysvětluje možnosti a výhody využití nebankovního financování pro malé a střední firmy. 

 

Naši kancelář ministerstvo zařadilo na seznam vhodných právních poradců pro tyto oblasti:

  • akciové trhy (emise akcií, IPO na BCPP)
  • přímý vstup investora (vyjednání a nastavení podmínek kapitálového vstupu investorů)
  • privátní dluh (business angels, private equity)
  • trh s dluhopisy (zajistili jsme více než 120 emisí dluhopisů v objemu přes 7 miliard Kč)
  • dluhové inovativní platformy (dluhopisová tržiště, distribuce dluhopisů)
  • podílové inovativní platformy (participace na úvěrech, skupinové financování)

 

Praktické právní zkušenosti v oblasti finančního trhu naše advokátní kancelář sbírá pod vedením JUDr. Schejbala více než 20 let. Má tak jedno z největších vlastních know how v oboru. Pro případ jakýchkoliv právních dotazů z této oblasti nás neváhejte kontaktovat.

Jsme připraveni provést vás celým procesem a začít pro vás pracovat.

Další články v kategorii

JUDr. Lumír Schejbal

JUDr. Lumír Schejbal

Jsem zakládající partner advokátní kanceláře. Po ukončení studií na Právnické fakultě Masarykovy univerzity jsem pracoval jako právník a compliance officer u obchodníků s cennými papíry ATLANTIK finanční trhy a CYRRUS. V roce 2007 jsem založil vlastní advokátní kancelář se specializací na finanční regulaci. Jsem členem Asociace pro kapitálový trh, České fintech asociace a Českého compliance institutu. Působím jako externí vyučující na Právnické fakultě MU.

Mou specializací je právo finančních trhů s businessovým přesahem. V rámci své dosavadní praxe jsem zajišťoval pro klienty povolení k výkonu činnosti obchodníka s cennými papíry, licence platební instituce či investiční společnosti. Podílel jsem se na projektech financovaných korporátními dluhopisy v řádu miliard Kč, zastupoval jsem klienty v licenčních i sankčních řízeních před ČNB.

Spolu s kolegy jsem připraven pro vás začít pracovat.

Jsme právníci, ale umíme mluvit vaší řečí